Utózönge

AMTS 2016 - Hertz, Audison, JVC, Singtrix, 360fly
Autóhifi - 1-ről a 2-re | 2016. Március 21. Hétfő 17:44

A meteorológiai tavasz március egyre, míg a csillagászati március 21-re esik. Az IGAZI autós / autóhifis tavasz azonban mindig akkor kezdődik, amikor az AMTS tuning show elindul! Idén ez március 18-20 közé esett, ahol elképesztően sok látnivalóval találkozott az, aki bejárta a több, mint 100 000 négyzetméteres területet!

Tovább...
Hír forrása: Hififutar

Hertz Marine!

Hertz már vízen is!
Hajó - Installáció | 2016. Január 14. Csütörtök 14:18

A Hertz is robbantott! Mindenki kényelmesen hátradőlt és várta az új termékeket a Hertz Mille Pro sorozatban, de egyszer csak váratlanul bejelentették, hogy a Hertz már nem csak autóban, szárazföldön, de már hajókba is gyárt hangszórókat, erősítőket (de akár fürdőszobákba, medencés helyiségekben, vagy jakuzzik mellett is használhatjuk)!!! 

Tovább...
Hír forrása: Hertz

Hertz Professzor!

Hertz H8 DSP processzor
Autóhifi - Hír ajánló | 2016. Január 07. Csütörtök 13:50

Az olasz Hertz márka minden évben tovább csiszolja hangszóróit, erősítőít, így talán nem meglepő, hogy ismét sikerült a Mille szériával bezsebelniük az EISA díjat. Minden évben jönnek a frissítések, vagy újabb szériák - mint az Hert Mille Pro, vagy korábban a Hertz SPL Show -, de most valami egészen mással rukkoltak elő a Hertz mérnökök! 

Tovább...
Hír forrása: Hertz

10 év 10 százalék kedvezmény!

Audison és Hertz márciusi akció
Autóhifi - Hír ajánló | 2015. Március 05. Csütörtök 10:23

Tudtad, hogy az idei évben jubilál az AMTS show? Immáron 10. alkalommal várja az autózás szerelmeseit ez a kiállítás, melyről természetesen a hifi sem hiányozhat! És mi illene leginkább egy ilyen alkalomhoz, mint egy egy remek kis akció!? Válaszd most a legendás olasz Audison és Hertz márkák termékeit, melyekhez extra kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Tovább...
Hír forrása: Hififutár

Új Hertz Mille széria

ML1800.3 a 7 inhces mélysugárzó
Autóhifi - Hír ajánló | 2014. Június 13. Péntek 12:03

A Hertz kínálatában mindenki megtalálhatja a számítását. Belépő-, közép és felsőkategóriás termékek mellett igazi speciális hangnyomásra tervezett, illetve show megjelenésű termékek is kaphatók, de a High-End őrültek sem maradnak hangszórók nélkül. Nekik a Mille szériát kell keresniük, mely most új taggal fog bővülni! 

Tovább...
Hír forrása: Hertz

Kicsik között a legnagyobb!

Hertz ES 200.5
Autóhifi - Hír ajánló | 2014. Február 20. Csütörtök 17:40

A külföldi Car&Hifi magazinban mindig kemény harcok mennek a plecsnikért! Nem is lehet ezért sokszor egy győztest kiemelni, hanem inkább több termék is megkapja az "ajánlott vétel", "tesztgyőztes", "legjobb ár" plecsniket egy nagyobb csoportteszt esetén. Az idei év első számában is ez történt, ahol mélysugárzókat eresztettek egymásnak!

Tovább...
Hír forrása: Hertz

A megújult energia!

Új Hertz Energy szériás mélysugárzók!
Házimozi - Termék bemutató | 2013. November 07. Csütörtök 09:22

Szépen, folyamatosan frissülnek a Hertz termékek és még az idei év végén is tudnak újdonságot mutatni! A brutális Hertz SPL Show szériás HP erősítők mellett van olyan termékük is, melyek szélesebb közönségnek lehet érdekes! Ez pedig nem más, mint az új Energy szériás mélysugárzók!

Tovább...
Hír forrása: Hertz

HP, mint Hertz Power!

Az új SPL Show HP széria a Hertz-től!
Autóhifi - Termék bemutató | 2013. November 05. Kedd 10:00

Aki egy kicsit is komolyabb autóhifi rendszerben gondolkozik, az hamar rájön, hogy mindezt külső erősítő nélkül nem lehet megvalósítani. Aztán amikor megveszi első - olcsó - erősítőjét, akkor arra is hamar rájön, hogy a wattokra miért is van szükség. 

Tovább...
Hír forrása: Hertz

EISA erősítés

Hertz HCP 5D
Autóhifi - 1-ről a 2-re | 2013. Augusztus 29. Csütörtök 10:14

Az EISA díj sokak számára egy elérhetetlen álom, hisz sokszor azok a termékek kapják a plecsnit, amit egy átlagos halandó meg sem tud fizetni. Persze ha belegondolunk, ez egyrészt azt is jelent, hogy nem véletlenül drágább valami, hisz ezzel a minőség is ténylegesen jobb! Van azonban olyan is, hogy elérhető áron kapunk remek minőséget! Ha hiszitek, ha nem, most ez történt az EISA 2013-2014-es díj legjobb erősítője kategóriájában!

Tovább...
Hír forrása: Hertz

SPL Show must go on!

Hertz SPL Show széria
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. Április 04. Csütörtök 10:39

Már több, mint egy éve kapható, mégsem mehetünk el szó nélkül az olasz Hertz egyik új szériája mellett, mely amolyan hibrid kategória. Nem kell megijedni, nem egy Prius-os öszvérről van szó, hanem egy olyan sorozatról, mely ötvözi a látványosságot a brutális teljesítménnyel! Ez a Hertz SPL Show széria!

Tovább...
Hír forrása: Hertz

AMTS 2013

Audison, Audiovox, Clarion, Hertz, JVC, MacAudio, Phonocar, Sony, StP, Standartplast
Autóhifi - 1-ről a 2-re | 2013. Március 28. Csütörtök 09:02

Az AMTS gyakorlatilag megnyitotta a 2013-as év autóhifis szezonját, melyről természetesen a hazai legnagyobb importőr sem hiányozhatott a Hifi Station személyében! Felsorolni is sok, hogy milyen márkák tartoznak a céghez (Audison, Audiovox, Clarion, Connection, Hertz, JVC, Mac Audio Phonocar, Sony, StP), melyek legjavát a kiállításon is megcsodálhattuk!

Tovább...
Hír forrása: Hifi Station

Mi ott leszünk!

Hifi Station az AMTS-en - Tuning Show 2013 - macaudio, hertz, audison, heco, standartplast, phonocar, jvc, sony, clarion
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. Március 21. Csütörtök 08:08

Már csak egy-két nap, és kezdődik az év legnagyobb és legszínvonalasabb autós és hifi rendezvénye az AMTS, amit ezidáig Carstyling Tuning Show néven ismerhettünk meg. Aki csak számít a szakmában, az hazánkban ezen a rendezvényen próbálja megmutatni termékkínálatának, szolgáltatásainak legjavát, így erről természtesen a Hifi Station sem hiányozhat!

Tovább...
Hír forrása: Hifi Station

Utánégető élőben

Hertz Grande Punto
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. Március 07. Csütörtök 09:53

Hamarosan itt a 2013-as Tuning Show, melynek már a neve AMTS, azaz Autó, motor és tuning show, így ismét minden nagyobb kiállító azon gondolkozik, hogy mivel is tudná meglepni igazán a nagyközönséget. Nos a Hertz importőre egy igazi bomba autót hoz el nekünk, amit eddig csak képekről csodálhattunk meg!

Tovább...
Hír forrása: Hertz

A kompakt teljesítmény!

Hertz HCP széria
Autóhifi - Termék bemutató | 2012. December 14. Péntek 09:58

Az olasz Hertz termékei nagy sikernek örvendenek hazánkban is, ezért mindig izgalommal várjuk, amikor valami újdonsággal rukkol elő a gyártó. Az idei év végére is tartogatott meglepetést a márka, köszönhetően az új HCP szériás erősítő családnak!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifibolt

A kis energia bomba - a TuningShown!

Hertz Audison Fiat 500
Autóhifi - Installáció (nemzetközi) | 2012. Március 13. Kedd 12:06

A Hifi Station Kft. 2011 év végén lett a Hertz autó-hifi termékek importőre. A gyártó (Elettromedia Olaszország) többi termékét (Audison, Connection, AzAudiocomp) már évek óta képviseli a magyar cég, sőt minden évben látványos bemutató autókat, a legújabb és legdrágább technikákat mutatott be a Tuning Show nagyközönségének.

Tovább...
Hír forrása: Hertz
| 1 | 2 |


Hifi Station - www.hertzautohifi.hu - Minden jog fenntartva!