Hertz Audio

Teljesség
Teljes termékpaletta; a Hertz mindig, bármilyen körülmények között a legjobb minőségű zenei élmény lehetőségét nyújtja. A Hertz erősítők és hangszórók lehető a legtökéletesebb teljesítményű rendszer megalkotását teszik lehetővé.

Hangzás
Hertz... frekvencia mértékegysége, másodpercenkénti ciklusok száma (Hz) a zene, ami bennünk vibrál, és kielégíti a tökéletes hangzás iránti vágyunkat. Termékeinknek mindenek előtt saját követelményeinknek kell megfelelnie; ugyanannak az elvárásnak, amit a hallgató vár egy jó autós zenei rendszertől.

Hagyomány
Tudásuk folyamatos fejlesztésével a tervezők a legértékesebb humán erőforrást gazdagítják: a tapasztalatot. Gyakorlatuk az autós akusztikai és design termékek gyártásában a Hertz termékeket a legmagasabb minőségi szinten tartja. Mindig…

Innováció
A Hertz csapatának tagjai jelentős mértékben hozzájárulnak az autóhifi fejlesztéséhez és javulásához. Kutatási programjuk kiemelkedő színvonalú, és folyamatos fejlesztés alatt áll. V-Cone, Tetolon Fiber, Rotary High Frequency Contour… Mindig az élen.

Minőségi elvárások
Hogy mindig a legjobb minőséget biztosítsuk, a legmagasabb szintű teszt-eszközöket használjuk minden egyes alkatrész elemzésére, mindezt számítógép által vezérelt és magasan képzett személyzet által felügyelt folyamat során. Az ISO 9001:2008 minősítés maximális minőséget jelent.


Hifi Station - www.hertzautohifi.hu - Minden jog fenntartva!